0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Оплачете се на шефа, но без да хленчите!

Не сте от хората, които обичат да хленчат. Но вече не издържате - проблемите се трупат, не можете да ги решите, а те няма да се оправят от само себе сиОплачете се на шефа, но обмислено, с план. Това е по-добре, отколкото в един момент да избухнете я пред него, я пред колегите и да изречете непремерени думи.
Оплакването е форма на общуване. От неприятните, защото изразява негативни чувства. Със сигурност шефът няма да ви се зарадва, нито пък за вас ще е приятно. Но може да минимизирате страданията си, като следвате правила и етика, които ще помогнат да бъдете чути.
Независимо дали ще се оплаквате от колега, който не си върши качествено работата и така пречи да си свършите вашата, или от самия ръководител, който ви товари със задачи, трябва да имате цел - какво искате да постигнете с този разговор. Според целта подберете начина, по който ще направите оплакването, езика, който ще използвате, чувствата, които ще покажете.
Задължително е и моментът да е точен
Шефът трябва да е спокоен и предразположен за разговор. Ако е напрегнат и има по-важна работа, може да прояви нетърпение, досада или да ви отпрати, без да ви изслуша внимателно. Тогава ще ви стане още по-криво, защото ще се почувствате пренебрегнати.
Обмислете нещата, за които ще говорите - те са най-важната предпоставка, за да бъдете чути. Трябва да стане ясно какъв е проблемът и защо идвате с него при началника. Фокусирайте се само върху това, не казвайте всичко, от което ви е писнало във фирмата. В крайна сметка, ако от всичко ви е писнало, какво търсите още тук.
Използвайте кратки изречения. Правете паузи и изчаквайте мнението на началника. Може да се окаже, че той много бързо разбира от какво се оплаквате и предлага решение. Ако то ви удовлетворява, ще скъсите неприятния разговор.
Една от възможните грешки е да представите нещата много по-лоши, отколкото са в действителност. Това няма да допадне на никой началник - нали въпросните неща са под негов надзор и излиза, че той се справя катастрофално. Имате шанс оплакването ви да бъде чуто, ако е основано на реални факти и отношения. Пресилването ще под-разни и няма да постигнете целта си. Даже може да има обратният ефект - да създадете у шефа впечатление, че сте служител, който недоволства, топи колегите си, все нещо му пречи, а всъщност не иска или не е способен да си върши работата.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Ноември 2020