0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Подтиснатите чувства и нелекувания стрес предизвикват рак


Бъдете готови за емоционален детокс и направете терапия на нелекувания стрес, за да се избавите от тежки хронични и онкологични заболявания

Когато ви попитат: „Как сте? Всичко наред ли е?", като правило вие автоматично отговаряте, че с вас всичко е наред.

Парадоксът е в това, че вие не лъжете. Вие искрено вярвате, че с вас наистина всичко е наред.

Какво всъщност се случва с психиката? На какви принципи работи?

Нулиране на паметта

Човешката психика е много гъвкава. Периодично се нулира, за да се защити от външни фактори и стрес. Това се случва спонтанно и напълно естествено. Мозъкът все едно забравя всичко, което е ненужно и неприятно, и помни само положителното. От това произтича появата на психичната амнезия.

Да предположим, че в края на работната седмица сте ужасно изморени, карате се с приятел, слушате недоволството на съседа, котката е съсипала новите ви обувки. Изглежда така, все едно целият свят се руши, всичко се е обърнало срещу вас. Но, вечерта приятели ви "дръпват" на купон с коктейли и танци, и стресът е частично облекчен. На следващия ден ви се струва, че нищо лошо не се е случило и всичко, което сте направили, е свършило работа.

Подобно разбиране на ситуацията е погрешно, всичко това е повърхностно. В края на краищата, преживяванията и мъките не са стигнали до никъде, те просто са складирани за известно време в подсъзнанието. Струва си да се замислите върху това, тъй като няма да мине много време, и вие ще трябва да се освободите от негативизма. Ще чуете упреци, оплаквания, негодувания и дори гняв. Но най-опасното е, че всички тези потиснати чувства засягат централната нервна система и допринасят за развитието на различни физически заболявания.

Билковите капки Стресовитал носят спокойствие, дава сила на положителните емоции, релаксират нервите и подобряват съня

Натрупаните оплаквания провокират рак, страхът е причина за респираторни заболявания и възпалителни процеси в бъбреците. Изживяването на стрес трови сърцето, а излишъкът от негативни мисли допринася за инсулт. Днес половината от смъртните случаи са следствие от заболяване поради преживян стрес.

За да избегнете усложненията, които стресът носи със себе си, започнете терапия с билковите капки СТРЕСОВИТАЛ. Лечебните треви в СТРЕСОВИТАЛ ще ви направят спокойни, но не за сметка на вашата бодрост, ще подобрят съня, самочувствието и работата на нервната система, като цяло.

А ако решите и направите пълен тримесечен курс с капките СТРЕСОВИТАЛ резултатите ще бъдат много по-дълготрайни!

На мнозина им изглежда, че това няма да им се случи, че това е грешна преценка, ще ги подмине някак. Днес всеки може да научи основите на психоанализата. Днес ние не сме в крак с ритъма на живота, опитваме се да следваме обичайния път, държим на навиците си, но по този начин само обостряме състоянието си. Ние не разбираме, че нашето съзнание е нулирано.

Емоционален боклук

Поради спонтанното зануляване не забелязваме, че всеки ден натрупваме емоционален боклук. Това се случва не само на психологическо ниво, но и на психическо и физическо. Струва ни се, че сме отделен независим индивид. Нищо подобно, всеки човек е зрънце пясък в огромния цикъл на обществото, част от системата.

Сигурни ли сте, че мислите, които имате, са вашите собствени мисли?

Просто бихте могли да се заразите от местообитанието. Човек се адаптира към средата, в която се намира, същото се случва и с вашите чувства. Идвате на работа, затрупани с нови идеи, в добро настроение. Без причина, без изобщо и да подозирате, след два часа в работния екип, започвате да чувствате дива умора и мислите само как да се приберете по-бързо у дома. Какво се случи? Средата, в която бяхте, ви изпълни с мислите си и погълна оптимизма ви.

Затова...

От векове наред човек се стреми да има отделно жилище. Купува си собствен автомобил, с който да ходи на работа. Защо? Не сте ли забелязали, че колкото и уреден да е градския транспорт, колкото и бързо и редовно да е метрото, колкото и навреме да сте пристигнали на работа, вие влизате в офиса изнервени и уморени. А само преди час сте се събудили в собствения си дом спокойни и преливащи от енергия...

Психологическа безочливост

Натрупвайки негодувание, чувства, страхове, ние разработваме определени модели на поведение. Дори да няма причина за негодувание, ние сме обсебени от навика. Обърнете внимание на лицата на хората, които вървят по улицата. По-голямата част от тях са мрачни, тъжни, недоволни физиономии. Те вече са носители на хроничното негодувание и утрешния страх.

depresia.jpg

След няколко години отрицателните емоции започват да взимат връх. Те започват да стават повече от положителните. Негативните черти на характера доминират над положителните и човекът става непоносим. Приятелите започват да го отбягват, по време на работа колегите се чудят как да се отърват от него, роднините престават да го търсят. Човек е залят от блатото на негативизма, това му става начин на живот, той не може да промени живота си без помощ отвън. По правило, такъв човек живее сив, безрадостен живот. Щастливите емоции и впечатления са толкова редки, че почти не им обръща внимание.

И тогава се случва случаен психологически срив. Човек изпитва емоционален шок и за секунди успява да преразгледа визията си за живота. В такъв момент той има шанс да промени всичко.

Бъдете подготвени за промяната! Още при първите признаци на стрес, безпричинна нервност, безпокойство и паника, започнете да взимате капките СТРЕСОВИТАЛ.

Билковите капки СТРЕСОВИТАЛ ще ви донесат спокойствието, от което имате нужда, така че безпристрастно и логично да погледнете на всяка стресираща ситуация.

Опитен специалист по емоционално здраве също може да помогне за справяне с проблема. Той помага да се разбере същността на случващото се и води човека до желанието да промени всичко.

Нужен е емоционален рестарт, трябва да се направи емоционален детокс. След това ще настъпи възраждане на чувствата и възприятията.

В процеса на емоционален детокс човек се актуализира като компютърна програма след унищожаването на вируса. Той изхвърля целия натрупан негатив, постепенно изчиствайки онова, което езотериците наричат душа, а психолозите - съзнание. Човек започва да забелязва красота около себе си, да се наслаждава на различни дреболии и да се стреми към най-доброто. Вчерашните страхове отстъпват, и вместо празното мечтание, се появява жажда за живот. Отдавна забравените чувства оживяват, светът отново става цветен, наситен с най-различни цветове. Подобно състояние се нарича "връщане на щастието".

Върни се щастие, ела спокойствие - емоционален детокс в няколко прости стъпки

1. Самота

Всеки поне веднъж е мечтал да се намира в уединена къща в гората или нейсе високо на планинския склон. Или още по-добре - необитаем остров. А наоколо - слънце, плаж, вълни и екзотични растения. Можете да фантазирате до безкрайност, но въпросът е, че външната тишина прониква вътре и се превръща в пълно блаженство. Това е щастието, което идва, когато човек остане сам.

2. Любов

Всеки има нужда от любов. Когато изпитваме всеобща любов и възхищение, се изпълваме с енергията на слънцето и абсолютното щастие. Възниква емоционално рестартиране. Способни сме да изпълнявам нови подвизи.

3. Успех, сигурност и власт

Колкото и нужна да е любовта, двойно по-необходимо ни е това трио, без което не само емоционалния детокс би се случил трудно, но и животът, като цяло.

4. Абсолютна хармония.

Най-общо, чувството за хармония и мир е нещо такова: лежа върху удобен кожен диван, като отпивам малки глътки от любимата си напитка от скъпа чаша. Всичко, което се случва около мен, изобщо не ме притеснява, просто гледам от височината на хармонията вътре и вън от мен, която съм постигнал. Разбирам, че всичко, което ми се случва, е изненадващо хармонично и затова мога напълно да се отпусна и да си почина.

5. Триумфално заключение.

Накрая всички трудности са останали назад, работата върху себе си е приключила, достигнали сте целта и сте спечелили безусловна победа. Всичко замислено е реализирано блестящо. Създаден е механизъм, ръководен от усилията на огромен брой хора. Сега можете да отпразнувате истинската победа, царствено дарявайки себе си и хората си, без да се отричате от нищо. Това е пълна почивка, това е емоционално рестартиране.

Съвременният човек не може да приеме ситуацията такава, каквато е, не може да се отпусне за една нощ, не може да разбере, че животът се състои от начини за постигане на желания резултат. Не трябва да пропускате възможността да се почувствате щастливи и да се отпуснете във всеки един момент. Въпреки всички „ако".

Източник: psychologytoday.com


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2020

Content
LivedaMed2000