0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Защо диетите не работят?


Милиони хора непрекъснато инвестират пари, време и енергия в диети за отслабване. Диети, които на практика не работят

Да, в началото килограмите се свалят, но най-често, и то доста скоро, се връщат, и дори водят още след себе си.

Ако все пак искате да имате здравословно тегло и веднъж завинаги да се отървете от проблемите с килограмите, така да бъде - можете да четете нататък. Продължавайки, вие сте направили важен избор за себе си. Ние казваме „важен", защото е много важно да разберете истината за вашия проблем.

Намирането на наистина работещ метод за загуба на излишните килограми и поддържането на оптимално тегло е може би един от най-важните въпроси за вас през целия ви живот.

Никой не знае по-добре от вас (а може би и някои от нас) колко тежко и демобилизиращо може да бъде отслабването, и борбата за всеки изгубен килограм, и постоянния страх да не се върнат свалените килограми отново. И този страх непрекъснато забавя началото на всяка нова битка с килограмите.

Гледате себе си в огледалото... С модния костюм, който скоро сте купили, изглеждате меко казано, не по най-добрия начин.

Приятели и роднини говорят снизходително с вас или се хихикат зад гърба ви.

Колко ужасно е да чуете на финала на поредната диета любимите хора, които многократно са се опитвали да ви вдъхновят за следващата битка, да изричат горчивите думи: „О, хайде, престани да се тревожиш - все още те обичаме". Най-накрая това може и да ви пречупи, но може и да ви вдъхнови за друга, решителна стъпка.

Един от сигурните начини за коригиране на теглото са капките Хепавитал. Те са изцяло билков продукт, който ще прочисти организма ви, а от там ще коригира теглото.

И така, решихте да преминете на диета и да се освободите от излишното тегло. Чудесно!

Но първо, пригответе се смело да посрещнете съпътстващите явления: ограничаване на свободата, постоянен глад, непрекъснато броене на всеки грам и всяка калория. В допълнение към тези неприятности, често се налага да харчите доста усилия и пари.

Ето неприятните факти за хранителната индустрия с оборот от 10 милиарда долара и скучните 2-5%, характеризиращи успеха им за клиентите.

Искате ли да знаете защо диетите не работят?

Всъщност е просто - защото са много стресиращи. Тялото успешно се съпротивлява на отслабването и бързо връща предишното тегло възможно най-скоро. Помислете за това, вие (умът ви, въоръжен с ограничения си житейски опит) се биете срещу чудовищна машина (вашето тяло), която има зад гърба си милиони години успешна борба за оцеляване.

Диетата причинява значителни загуби в тялото ви и се интерпретира от него като заплаха от глад - много стресово състояние.

Липсата на храна превключва тялото в „режим на спестяване".

1. Метаболизмът се забавя

2. Мозъкът намалява производството на ендорфини - най-важните невротрансмитери, които контролират състояния на удоволствие и мир, което ни принуждава да търсим изход от тази ситуация.

3. Цялата постъпваща храна се съхранява в "резервоари за съхранение" - депозити от мазнини (в случай, че отново има липса на храна).

Ако започнете терапия с капките СТРЕСОВИТАЛ ще си спестите усложненията, които стреса предизвиква

Диетата пази запасите на тялото за бъдеща употреба на всяка цена. Какво трябва да направите? Пртеди всичко - да се освободите от стреса и да приемете предизвикателството на отслабването не като нещо, което трябва да се случи на всяка цена, а като начин на живот.

При повишена нервност и безпокойство, които са предвестници на стреса, първото нещо, което трябва да направите е да коригирате емоционалното напрежение с билки.

Билковите капки Стресовитал гарантирано овладяват стреса, благодарение на уникалната комбинация от билки. Освен мента, лавандула и маточина в техния състав има още пасифлора, индийски жен-шен, жълт кантарион и други.

Започнете (ама наистина!) да се храните със здравословни храни. Знаете какво означава това. Списъците с подходящи храни са изброени във всяко ръководство за диета и във всяка книга за здравословно хранене.

Яжте по-малко, но по-често. Вместо да прескачате закуската и да възстановите пропуснатото на вечеря, яжте пет пъти на ден. Когато храната е разделена на малки порции, тя се усвоява по-пълно и ефективно, и не ви натоварва с допълнителни калории, които ще се съхранят под формата на мазнина. Този метод ще ви позволи да поддържате оптимална метаболитна скорост и енергия, и ще ви насърчи да се задоволявате с умерено количество храна, след което ще имате минимално ниво на глад.

Човек, който е на диета, под стрес, с намален метаболизъм, изпитва всички тежести на новия начин на живот, чувства емоционална умора и търси изход в лакомията, която е просто подсъзнателна реакция на стрес .

Човек, който е на диета, може дори напълно да се откаже от всичките си усилия за борба с теглото и да се върне към предишното си безконтролно усвояване на храната, като бързо компенсира загубите и дори натрупа допълнителни килограми.

Основната причина 98 от 100 души да се откажат от усилията си да отслабнат е, че методът за отслабване чрез диета не отчита основната човешка психология.

С една дума: Самата диета има вграден механизъм, водещ до ниско ниво на успех за човека и високо ниво на успех за хранителната индустрия

И номер едно в този механизъм е стресът, който води до пълния крах на вашите надежди за успех.

Стресът има за компания нещо, което психолозите условно наричат „Опасност" и „Удобна възможност". Стресът е както приятел, така и враг, в зависимост от това как реагирате на него. Хората реагират на една и съща стресова ситуация по различен начин. Не ситуацията, а нашата реакция към нея може да предизвика безпокойство, неудовлетвореност и други нежелани усещания и последствия. От друга страна, има един вид стрес, който наистина може да подобри способността ви да се справите със следващите трудни житейски обстоятелства.

Има и още един факт и предупреждение, което трябва да знаете, преди да стигнете до онова, което ще е добро за вас, като килограми.

Хората с повишено тегло, особено със затлъстяване не само носят повече клетки в телата си, но тези клетки са и по-големи, в сравнение с "обикновените" клетки. И тази ситуация се изостря от дълъг период на умиление към собствената им фигура.

Когато "дебел" човек започне диета, тези големи клетки не стават по-малко. Те просто намаляват като размер, гладуват, но все пак остават с този човек. Организмът на диетата трябва постепенно да намалява броя на тези клетки, включително да се отърве и от „запълненото с мазнини пространство", за да се осигури здравословно съществуване - нормална доставка на хранителни вещества и отстраняване на отпадните продукти. Това отнема значително време. И докато този нов баланс не е установен, можете да загубите цялото си търпение. И след време тялото връща размера на клетките такъв, какъвто е бил.

Това явление е известно като йо-йо ефект. И вместо да се наслаждавате на бързите резултати от безспорно много ефективната диета, за вас е важно да следвате дългосрочен план и стратегия, за да може тялото да се освободи от излишните клетки. Едва след това ще успеете без усилие да поддържате новото си тегло и желания размер на тялото.

В тази битка на намерения между вас (вашия ум) и вашето тяло, за щастие имаме на своя страна едно неизменно правило: „ Ако не го използвате, значи трябва да го загубите", което означава, че ако допълнителните клетки не се хранят и не се използват за това, за което са създадени, организмът ще ги забележи и ще ги премахне, включително и допълнителната мазнина около тях. В резултат на това тялото ви отново ще стане наистина годно, както преди.

Сега вече не можете да се страхувате отново да наддадете на тегло, защото "складовете за мазнини" са изчезнали!

Вашето тяло вече няма къде да съхранява запаси и дори можете да се отдадете на слабостите си от време на време (но не постоянно!).

Заседналият начин на живот, особено за продължителен период, не води до здраве

И ако се отървете от телесните мазнини, водейки активен начин на живот, ще намерите по-бързи и стабилни резултати. Ще станете по-активни и с по-добри надежди за бъдещето.

Диетите понижават нивото на метаболитните процеси и водят основно до загуба на мускулна маса, а не на мазнини. В същото време физическите упражнения водят до увеличаване на метаболизма, поддържат го висок в продължение на много часове и дори могат да го увеличат в сравнение с преди.

Така вие продължавате да изгаряте голям брой калории дори по време на сън и почивка. Упражненията и редовния спорт водят и до отделяне на увеличени количества хормон на растежа (който също помага за премахване на мазнините и укрепване на мускулите и костите) и невротрансмитери, отговорни за удоволствието и спокойствието (като ендорфини и серотонин), енергия и жизненост (допамин, норепинеприн).

По този начин, вашият успех зависи от внимателното и дългосрочно обмисляне на следните фактори:

СТРЕС - Контролирайте стреса веднага щом установите присъствието му.

Билковите капки СТРЕСОВИТАЛ съдържат комплекс от билки, които имат чудесно въздействие върху нервната система. Приемът на СТРЕСОВИТАЛ в рамките на поне три месеца значително ще подобри спокойствието ви, ще окаже плодотворно влияние върху съня.

„ХРАНИЛИЩА НА МАЗНИНИ" - тялото ви трябва да се отърве от тях

ДЪЛГО ВРЕМЕ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТОВА - Когато това се случи, вашето тяло ще ви даде сигнал: "Заситих се, спрете да ядете!" Но, за да се случи е нужно постоянно да спазвате здравословен модел на хранене, а не диета, която продължава... 90 дни.

Бъдете активни през целия си живот и ще бъдете дълголетни.

Моля, имайте предвид, че тази информация се отнася предимно за хората с наднормено тегло, които нямат специфични медицински проблеми. Тези, които имат такива проблеми, трябва да се консултират първо със своя лекар, ако искат и трябва да отслабнат. Въпреки това намаляването на стреса и успокояването на нервите ще ви е полезно при всякакви обстоятелства.

Източник: mindmachine.ru


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000