0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ЛЪВ

ЛЪВ

ЛЪВ (23 ЮЛИ - 23 АВГУСТ)

През декември Лъвовете ще имат отслабено черво, което може да доведе до чести разстройства и диарии. Ако от доста време усещате проблеми и със стомаха, възможно е да се развие пептична язва. За да не се лишавате от нищо по време на новогодишните празници, прекарайте първата половина на месеца в щадяща диета.

Всякакви експерименти с психиката - хипноза, посещение на психиатри (а в някои случаи и на психолози) - строго не се препоръчват. Възможно е да има някакво объркване, което няма да повлияе на състоянието ви по най-добрия начин и дълго време няма да можете да се балансирате.

Основният проблем на декември е безстрашието и липсата на чувство за самосъхранение сред Лъва. Оттук и увеличените наранявания, до сериозни порязвания или счупвания. Костите са чупливи този месец, така че е по-добре да не се занимавате с проблеми, свързани със зъбите. Настинките могат да бъдат усложнени от инфекциозни заболявания, поради което към лечението трябва да се подхожда с максимална сериозност. Възможно е баналният бронхит да се превърне в пневмония. По-добре е да не допускате това.

 


Здравен хороскоп
Януари 2021