0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РИБИ

РИБИ

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ)

През декември Рибите е добре да започнат някакъв оздравителен процес. Успешни ще бъдат процедурите против стареене и такива за възстановяване. Например, в резултат на определени манипулации, зарастването на раните ще бъде толкова успешно, че изобщо няма да има белег. Уелнес и спортните дейности ще бъдат ефективни само в група. И ще е по-добре да сте с компания, както и да сте с някой, когото познавате добре, за да работите заедно. Това ще ви позволи да не се разсейвате.

Проблем за здравето може да са някои вътрешни възпалителни процеси. Най-уязвими са мускулите на бедрата и долната част на гърба. Между другото, тяхното поражение може да е резултат от твърде интензивни тренировки. В този случай не трябва да спирате, трябва да продължите, но с по-бавно темпо.

Тялото ви трябва да е спокойно, пасивно и стабилно. Не го „тормозете" с нищо излишно. Ако имате лечение, следвайте плана, който ви е назначен. Но ако ви се предложи да опитате нова терапия, някаква оригинална техника - по-добре откажете. Може да е наистина по-ефективна, но първият вариант ще ви помогне повече. Рибите не трябва да претоварват тялото, както и съдовата система. Статичният пилатес е идеален за вас. Може да ви липсва желязо, по-добре е да го приемате чрез храната, а не с помощта на добавки.

 

 


Здравен хороскоп
Януари 2021