0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ - 19 ФЕВРУАРИ)

Ако пушите, сега е моментът да се откажете или намалите количеството, което изпушвате на ден. През декември дихателните пътища и белите дробове са най-уязвими, а цигарите ще ги отслабят още повече. Възможно е да има някои остатъчни ефекти, които могат да се считат за необратими. За да не се случи това, трябва да помислите за проблема, преди да се появи.

Диетата ви е малко вероятно да бъде балансирана, защото сте пристрастени към определен вид храна и тя не е полезна в такива количества. Може би през декември Водолеят трябва да намали консумацията на месо, с изключение на свинско месо, както и на алкохол, лук и чесън. Последните има вероятност да раздразнят стомаха.

Факт е, че трудно ще издържите продължително нервно напрежение: от една страна, това ще доведе до нарушение на съня. От друга страна, ще създаде проблеми с концентрацията. Ефективността ви ще бъде ниска.

Този месец ще сте предразположени към заболявания на нервната система. Ако такива болести има в семейството ви, тогава всъщност можете да започнете превантивно лечение незабавно, за да забавите процеса. През декември Водолеят е по-добре да яде солено, отколкото сладко. В организма ви липсват натрий и калий. В допълнение, те ще повлияят положително върху работата на бъбреците, които в момента не са в най-доброто състояние.

 


Здравен хороскоп
Януари 2021