0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РАК

РАК

РАК (22 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

Здраве: През юли е малко вероятно да се оплачете от вашето здравословно състояние, но вашата небрежност в този случай може да ви провали в най-неочакван момент: ще ви притесняват хроничните заболявания, които ще се проявяват със специфични симптоми. Бъдете нащрек и се приспособявайте към определен период - абсолютно не можете да се измъкнете от от повишената отговорност и внимание, което трябва да обърнете на вашето здраве.

Семейство: През юли спокойствието на семейните отношения ще бъде обезпокоено от пристрастието ви към роднините, както и от други фактори, които зависят от вас. За да не играете фиктивна роля в семейството, е необходимо да вземете контрола в ръцете си, но в същото време да избегнете налагането само и единствено на вашата гледна точка. В рамките на няколко дни ситуацията ще се успокои и ще има дългоочакван релакс.

Работа: През целия месец вие ще работите за общото благо на организацията и накрая ще можете да извлечете лична печалба. Вашите планове са добре обмислени, а ентусиазмът и усърдието ви ще бъдат достатъчни за няколко души, така че бъдете вдъхновени от вашия идеологически план и започнете да изграждате и да се изкачвате кариерната стълба. Вашият дар да убеждавате може да привлече съмишленици към вас.

Любов: Прекрасно време за раждане на нова романтична връзка, но имате много труден избор. Изборът може да бъде голям, но истинската любов ще ви чака на най-неочакваното място. По време на познанства и по-нататъшни срещи не преувеличавайте добродетелите си, защото рано или късно истината ще се появи и ще бъде невъзможно да си възвърнете доверието.