0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РИБИ

РИБИ

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ)

Здраве: През юли ви се назначават упражнения на чист въздух и здравословна храна. Дори и да видите в огледалото не очакваното отражение, тогава не трябва да се гладувате и да се мъчите да отслабвате с твърди диети и изтощителни натоварвания. Постепенно коригирайте диетата, хранете се по-скоро здравословно, отколкото ограничително, и ще промените визията и благосъстоянието си без да увредите здравето.

Семейство: През юли можете да се насладите на стабилност и безоблачност в семейните отношения. Ще бъде постигнато пълно разбиране със съпруга, а децата ще се държат доста прилично. Въпреки това, по въпросите на възпитанието, ще трябва да затегнете каишката, тъй като някои въпроси ще узреят в съзнанието на потомството, изисквайки изясняване в достъпна форма.

Работа: Месецът ще изисква капиталови инвестиции както за физически, така и за умствени усилия и финансови ресурси. Бъдете тактични с колегите си и нямате нищо против управлението. По-добре е да приемете мълчаливо онова, което научавате, а след това внимателно да разгледате получената информация. Изпълнението трябва да бъде сведено и ограничено до ясни указания от шефовете, без да се прибягва до собствената инициатива.

Любов: Вашите взаимоотношения ще узреят, за да преминете на ново ниво, така че се опитвайте да излезете от застоя. Привлечете партньора за съвместни дейности, не се противопоставяйте на висококачествен отдих, далеч от мръсните улици. След известно време ще видите положителен резултат и ще можете напълно да се разкриете пред любимия човек.