0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СКОРПИОН

СКОРПИОН

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ - 22 НОЕМВРИ)

Здраве: В средата на лятото ви се предписват, а и са ви нужни водни процедури: те са тези, които ще донесат най-голяма полза за тялото ви. Опитайте се да отидете до басейна или сауната в делничните дни, а в почивните дни задължително намерете време за отмор и риболов край някое естествено езерце. Най-доброто решение за този месец ще бъде планувано пътуване до морски курорт, което ще ви зареди със сила и енергия за следващите шест месеца.

Семейство: Може изведнъж да почувствате, че сте абсолютни противоположности с вашия съпруг и да спрете оправянето на взаимоотношенията с топла и благоговейна комуникация. Повярвайте, не сте длъжни да имате идентични гледни точки, тъй като всеки от вас е различен, специален и отделен индивид. Във всеки случай, и двамата имате нещо общо, щом сте създали семейство.

Работа: През юли може да сте недоволни от резултатите от работата си и навсякъде да изразявате личното си раздразнение. Това ще се отрази негативно на отношенията ви с ръководството, колегите и дори бизнес партньорите, така че трябва да скриете недоволството си, като повярвате, че в рамките на няколко дни ще има изход дори и от най-трудната и безнадеждна ситуация.

Любов: За да не се сложи край на връзката, ще трябва да "хванете бика за рогата". Ще се окажете в ролята на спасител на потъващата лодка, защото за доста дълъг период вашите взаимоотношения са на ръба на пропаст. Не надценявайте действията си, а само искрено се стремете да подобрите отношенията си. Тогава усилията ви ще имат резултат.