0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ (23 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ)

Здраве: Въпреки изобилието от зеленчуци и плодове, можете периодично да усещате срив и това предполага, че тялото ви все още се нуждае от допълнително хранене с витамини. Посетете общопрактикуващ лекар, направете си пълна кръвна картина и вземете лекарства, предписани от Вашия лекар. Не забравяйте да спазвате балансирана диета и да се отдадете на добра почивка.

Семейство: Вашето семейство, както си мислите, ще застане на пътя на вашите лични постижения и това може да доведе до взаимни разочарования. Не бъдете егоистични и амбициозни: не мислете само за себе си, свържете се със самотен човек, обременен от семейни задължения. обърнете внимание на онези, които имат нужда само от една топла дума. В бъдеще със сигурност ще съжалявате за гордостта си, но роднините ви ще бъдат категорични в решението си.

Работа: През юли вашият енергиен потенциал ще ви накара да предприемете решителни действия, но е много важно вашите стъпки да бъдат внимателно претеглени и обмислени. Можете да се насладите на плодовете на вашите последни усилия и да се потопите дълбоко в нови производствени проекти - резултатът от тяхното изпълнение, което ще ви помогне да постигнете бърз напредък.

Любов: Влюбените двойки ще усетят взаимен прилив на нежност и ще почувстват един към друг безпрецедентни чувства. Опитайте се да прекарате възможно най-много време заедно, да излезете на излет в природата, да направите съвместно пътуване, да използвате всички изкушения на летния сезон, въпреки външните събития около вас. Доставете си взаимно неземно удоволствие чрез тясна комуникация.