0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СКОРПИОН

СКОРПИОН

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ - 22 НОЕМВРИ)

Здраве: Юни може да донесе със себе си не само радост, но и тъга и разочарование. Независимо от качеството на използваните продукти, рискувате да се сдобиете с опасна чревна инфекция и да лежите в леглото няколко дни или дори седмица. Но ако проявявате изключителна бдителност, когато купувате продукти, тогава ще си спестите всякакви неприятности, включително чревно разстройство, треска и гадене.

Семейство: През юни със сигурност трябва да установите или да заздравите отношения си с родителите. Каквото и да се е случило, те се притесняват за вас и, въпреки очевидното безразличие, тяхното сърце и душа боледува заради апатията, с която ги заливате. Вземете си бележка от случилото се, не реагирайте емоционално, оставете миналото да остане в миналото, живейте в настоящето и научете децата си да се отнасят с уважение към възрастните и най-близки хора.

Работа: Този месец ще премине в завихрянето на добри и перспективни бизнес-връзки. Но, въпреки суматохата и неистовия ритъм, вие няма да оставите ръцете да почиват и няма да се обърнете към другите за помощ. Вие сте си толкова самодостатъчни, че лесно можете да завладеете най-високите и стръмни планини във вашата професионална дейност. Не изключвайте възможността да бъдете натоварени с още няколко задачи, като тяхното реализиране ще зависи от собствената ви инициатива и дисциплина.

Любов: През юни може да се случи среща с човек, с когото не сте виждали от няколко години, и това ще допринесе за запалването на любовните чувства и желанието да живеете с този човек през целия си живот. Внимателно претегляйте решението си: ако сте сигурни, че ще стигнете до края, тогава не трябва да поглеждате назад. Поживейте седмица или две, а самият живот ще постави всичко на мястото си.

 


Здравен хороскоп
Юли 2021