0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

Здраве: Този месец можете само да завидите на своята жизнерадост на тялото и духа: ще бъдете пълни със сила, енергия и ентусиазъм за нови постижения. В надпреварата за професионални постижения обаче можете да пропуснете важните сигнали на тялото си и да си докарате неприятна възпалителна болест. Поддържайте здравословен начин на живот и се придържайте към балансирана диета.

Семейство: През август вие и вашите близки може да страдате от навика ви да разкрасявате своите добродетели и да обещавате „море от любов, океан от удоволствиия", докато сте заобиколени от развалини в живота. Ако сте дали думата си, трябва да сте сигурни, че ще можете да я спазите, в противен случай не трябва да изричате на глас неосъществими обещания. Това може да доведе до недоверие от страна на семейството и вие ще загубите комуникацията с тях, ще се простите и с доверието, което ви имат.

Работа: Началото на август няма да допринесе за подобряване на финансовото ви състояние, във връзка с което може да изпаднете във временен ступор. Не би трябвало да имате този проблем: благодарение на вашите бизнес усилия, до средата на август ситуацията ще се стабилизира и ще можете да си позволите да похарчите определена сума за заветната покупка.

Любов: Август може да бъде решаващ период във връзката на две влюбени сърца, още повече, че ще се случат определени събития, които ще провокират партньорите да вземат отговорно решение относно бъдещия си съвместен живот. Не дърпайте котката за опашката и не отлагайте действието за неопределено време - този процес може да се забави и двамата ще загубите.

 


Здравен хороскоп
Август 2020