0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ДЕВА

ДЕВА

ДЕВА (24 АВГУСТ - 23 СЕПТЕМВРИ)

Здраве: Огромното разнообразие от плодове и зеленчуци може да бъде неразумно тегло за стомаха, и в резултат на това да провокира проблеми с жлъчния мехур. Ограничете леко консумираното количество сезонна храна, тъй като неконтролираната употреба влияе върху способността на храносмилателната система. Пийте повече течности, особено през горещите часове.

Семейство: През август може да има разногласия въз основа на финансовото благополучие на семейството. Можете да почувствате своята значимост, но не хвърляйте този факт в лицето на домакинството и на вашите близки. Малко скромност и повече разбиране на околните няма да навреди. В крайна сметка всеки от вас дава категоричен принос за развитието на бъдещето на семейството и не трябва да се стига до допускането на неразбиране в дома. Не надценявайте ролята си в собственото си семейство.

Работа: През целия месец ще бъдете насочени нагоре по корпоративната стълбица и към финансовото благополучие, но някои обстоятелства буквално ще поставят прът в колелата ви. Важно е да не се отчайвате и въпреки всичко да продължите напред, още повече, че ще имате прилична подкрепа в лицето на най-близките и мили за вас хора.

Любов: Вашата връзка ще се впише в определен момент. Това означава, че нещата между вас ще се случат, но този период ще се забави за неопределено време, ако не вземете решение. Не отлагайте за по-късно, иначе напълно ще бъдете объркани в чувствата си. След няколко дни отношенията ви ще влязат в спокоен курс и все още ще бъдат белязани от хармония и баланс, независимо какво е усещането ви за ситуацията.

 


Здравен хороскоп
Август 2020