0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ - 20 ЯНУАРИ)

Здраве: През август здравето няма да изисква да правите специални инвестиции, трябва само да се придържате към определени принципи на здравословния начин на живот. Сутрешните упражнения, душа, плътната и здравословна закуска могат да създадат чудеса, а след няколко седмици дори не можете да се оплаквате от най-малкото неразположение. Бъдете настойчиви и бъдете много доволни от себе си.

Семейство: Миналият летен месец ще допринесе за съвместно семейно свободно време в тесен и широк диапазон. Трябва да прецените финансовите си възможности и в зависимост от резултата да планирате почивка с цялото семейство. Дори и да не можете да излезете извън страната, то поне за уикенда се опитайте да напуснете родния си регион и да се отпуснете в скута на природата.

Работа: Ако сериозно решите да попълните финансовото си благополучие, тогава, най-вероятно, няма да можете да останете на предишната си позиция, защото не сте разкрили способностите си през цялото това време. Трябва да помислите къде можете да насочите своята професионална енергия, защото вашите идеи изискват незабавна продукция и реализация.

Любов: В личните взаимоотношения могат да възникнат непримирими различия и те засягат главно финансовото благополучие или наследството. Помислете за факта, че парите не винаги управляват топката, има по-фини въпроси, на базата на които се изгражда взаимно доверие и разбиране и по всякакъв начин се опитайте да донесете тази истина на любимия човек.

 

 

 


Здравен хороскоп
Август 2020