0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ЛЪВ

ЛЪВ

ЛЪВ (23 ЮЛИ - 23 АВГУСТ)

Здраве: През този период ще бъдете твърде податливи на промени във времето и високата слънчева активност. Опитайте се да прекарате по-голямата част от деня на сянка и само в ранните сутрешни и вечерни часове поглезете тялото си с топлите августовски лъчи. Топлината може да причини вазоспазъм и различни заболявания, затова знайте мярката и не прекалявайте със слънчевите бани.

Семейство: Този месец е много подходящ за семейни празници и ходене на село или на вилата. Можете да предложите оригинална идея за общ отдих, която ще зарадва всички членове на семейството. Ще видите колко лесно е да установите семейни отношения, да имате любов в душата си и да проявите искрена загриженост към близките.

Работа: През август ще проведете много бизнес срещи и нови познанства, а с правилния подход тези хора са в състояние да ви тласнат към практическа идея или да ви помогнат да напреднете в кариерата си. Трябва да сте наясно в коя посока точно искате да продължите напред. Всяко ваше действие и бездействие може да доведе до положителни резултати.

Любов: Ако сте уморени от личните си отношения, тогава се опитайте да заемете неутрална позиция и не наранявайте партньора си. Позволете си да отделите малко време и да изживеете известно време насаме със своите чувства и мисли. Това ще помогне да се запази трезвостта на ума и в крайни случаи да не се раздели с не го като врагове. След като внимателно го обмислите, пристъпете към действие.

 


Здравен хороскоп
Август 2020