0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ОВЕН

ОВЕН

ОВЕН (21 МАРТ - 20 АПРИЛ)

Здраве: По никакъв начин този месец няма да се поддадете на отрицателните ефекти от заразата с вируси и вредни микроорганизми, които могат да попаднат около вас. Този месец ще имате силен имунитет и добро здраве, защото усилията ви няма да са напразни. Ако сте отговорни за състоянието на вашето здраве, тогава не пропускайте да посетите лекар, относно проблем, който ви занимава от дълго време.

Семейство: През август ще изпитате всички радости на родителството, защото искрено усещате мислите и чувствата на децата си. По отношение на образованието, вие ще разработите нов ефективен метод за себе си и по този начин ще разширите хоризонта на вашите възможности. Съпругът, безспорно, ще ви подкрепи във всичките ви начинания и с радост ще се включи във вълнуващия процес на образование.

Работа: Този период е идеален за прилагането на практически производствени техники за подобряване на качеството на извършената работа. Можете да постигнете успех в областта на труда, ако не се ограничавате в професионалното си развитие и се стремите да развиете нови знания и хоризонти, които могат значително да повишат производителността на вашата работа.

Любов: Август може да бъде период на обещаващи познанства с представителите на противоположния пол и вашата самоинициатива трябва да допринесе за това, ако все още нямате половинка. Любовта няма да почука на вратата ви - необходимо е да положите усилия, за да спечелите лично щастие. Не стойте далеч от събиранията с приятели, корпоративните събития и не пропускайте шанса, представен от съдбата.

 


Здравен хороскоп
Август 2020