0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РАК

РАК

РАК (22 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

Здраве: През август често можете да сте в депресивно състояние, във връзка с което атаките на тъгата и минорното настроение ще станат чести. Вие не само възприемате всичко близо до сърцето си, но и изкривявате собственото си възприятие за света, следователно въображението ви рисува диви и нереални картини, а съзнанието ви ги възприема като истина и реалност. В случай на остра форма потърсете помощ от опитен психолог.

Семейство: През август ще се надявате на уединение, но е малко вероятно да успеете да постигнете това. Около вас винаги ще има близки хора и роднини, както и деца на роднините, което ще предизвика буря от емоции у вас. Това е съвсем естествено и не бива да се противопоставяте на подобно състояние на нещата. Обърнете внимание на поведението на вашите деца: вероятно им липсва родителска ласка, и те го демонстрират по всякакъв начин.

Работа: През този период можете, без да засягате себе си и репутацията си, да промените позицията или сферата на дейност: всяко ваше решение ще бъде правилно и няма да стане податливо на съмнения от близки хора. Можете да започнете курс по изпълнението на вашия собствен бизнес проект, но на първо място, не забравяйте да съставите ясна последователност от действия и да намерите спонсори.

Любов: В рамките на месец може да възникнат сериозни конфликтни ситуации във връзка с партньор, но това не означава, че е необходимо спешно да се разпръснете в различни ъгли и да скърбите за съвместното си минало. Опрете се на логическите си умения и се опитайте да разберете какво е причинило вашите безсмислени обвинения и прекомерното изразяване на емоции.

 


Здравен хороскоп
Август 2020