0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РИБИ

РИБИ

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ)

Здраве: Този летен месец е доста подходящ за кардинална промяна в имиджа и това ще има благоприятен ефект не само върху личното самочувствие, но и върху благополучието. Ще се задоволите със себе си, ще спечелите лекота в движенията, а това ще ви помогне да избегнете редица неприятни заболявания. Използвайте чара си, не се колебайте да харесвате себе си и хората около вас.

Семейство: В отношенията с близки роднини ще се опитате да издърпате одеялото над себе си, но можете да загубите в тази битка, използвайки грешна тактика. Не е необходимо да стоите на пътя на един друг, криейки се в душата гняв и негодувание, по-добре изяснете ситуацията на кръглата маса и това ще бъде решено с вашите общи усилия. Пълната роднинска комуникация е много важна за събирането на големи роднини.

Работа: През август ще бъдете заредени с работа навсякъде, което може да повлияе на качеството на нейното изпълнение. Ако обаче натиснете малко и се задържите няколко пъти след работа, за да издърпате опашки, няма да останете назад. През този период има реална възможност за бърз професионален растеж и значително подобрение на финансовото ви благополучие.

Любов: През август може да срещнете пълен непознат и да го възприемете като Подарък отгоре, като в този случай интуицията ви няма да ви подведе. Със сигурност вие с цялото си сърце сте почувствали подхода на личното щастие, но не се надявахте толкова скоро да го намерите. Това познанство ще има далечна перспектива и този човек ще ви даде усещане за радост от романтичните чувства.

 

 


Здравен хороскоп
Август 2020