0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СКОРПИОН

СКОРПИОН

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ - 22 НОЕМВРИ)

Здраве: Този месец нищо няма да ви попречи да се насладите на живота, тъй като ще бъдете възнаградени с отлично здраве и добро настроение. Вашият висок енергиен потенциал ще ви позволи да извършите много неща, планирани за този период, и да отделите много време за добра почивка на морския бряг или в планината. Подобно свободно време ще ви е от полза.

Семейство: Ще бъдете доста настойчиви и ще се опитате да наложите личната си гледна точка навсякъде, но това ще бъде възприето негативно от роднини и близки хора. Може би вие трябва да мълчаливо да се съгласите с противоположната позиция, като същевременно подхранвате собствените си мисли в душата си. По-добре е този път да мълчите, отколкото да слушате постоянни упреци, адресирани до вас.

Работа: Вие ще бъдете в състояние да укрепите своята бизнес позиция и по този начин да спечелите висока оценка сред колегите и ръководството. През август ще бъдете на върха на професионалната слава, но в същото време се опитайте да не опетнявате репутацията си. Най-малките жестове встрани и вие оставяте всичките си усилия да пепелят. Помислете за възможностите си и измерете силата.

Любов: Връзката ви може да бъде съсипана поради прекалената ви пристрастие и пристрастия към любимия човек. Не е необходимо да търсите недостатъци в него, защото вие също не сте идеални, което означава, че има такива черти на вашия характер, които са също толкова неприемливи за партньор, но вие не знаете за това. Лоялността и търпението ще излязат от порочния кръг.

 


Здравен хороскоп
Август 2020