0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ (23 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ)

Здраве: В диетата ви няма достатъчно протеин, така че опитайте да разнообразите менюто си с подходящи продукти: печено месо и риба, варени яйца, омлети, бобови растения и по този начин не само ще подсилите имунитета си, но и ще можете да добавите допълнителна сила, тъй като способността ви да работите директно зависи от количеството консумиран протеин.

Семейство: Семейните отношения ще излязат на преден план, тъй като ще има определени проблеми във възпитанието на децата. Не утежнявайте ситуацията, освен ако не сте изяснили напълно обстоятелствата на тяхното поведение. По този въпрос можете да се доверите на съпруга - тук вашите интереси съвпадат. Не трябва да оправдавате действията на вашите деца с неблагоприятни фактори на околната среда.

Работа: Август ще бъде доста тежък, а събитията от този месец са напълно способни да ви извадят от равновесие. Не гледайте други служители, работете по собствената си схема, защото задълженията ви са чисто индивидуални и резултатът ще варира значително. За да не правите врагове в бизнес среда, опитайте се да не се включвате в конфликти и външни разговори.

Любов: Интригите отстрани и офисните романси абсолютно не са ви характерни, но първото впечатление е измамно: вие сте перфектният семеен мъж и може да се окажете в неприятно положение за себе си. За да не разрушите семейството и да не станете жертва на официалните отношения, опитайте се да прецените тази ситуация за себе си и вземете правилното, жизнено важно решение.

 


Здравен хороскоп
Август 2020