0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ - 20 МАЙ)

Здраве: През август трябва да преразгледате начина си на живот и да направите здравословни корекции в него. Посещенията във фитнес залата са ОК, но е по-добре да ги смените с упражнения на стадион или открита спортна площадка. Заменете бягащата пътека с джогинг в най-близкия парк и можете да видите поразителната разлика не само в тялото, но и в начина, по който ще започнете да се чувствате. Сериозни сътресения със здравето през август не се очакват.

Семейство: Не е съвсем стабилна ситуацията в семейството, можете обезвредите сами иначе нажежената семейна обстановка, без да се свързвате с хората около вас. усамотете се, дистанцирайте се от обществото. Но, в едно с това, ако сте семейни или сериозно обвързани, необходимо е често да радвате любимите си хора с малки подаръчета и приятни изненади, и тогава няма да има място за обиди и скандали. През август можете да планирате семейна ваканция, въпреки променливостта на времето.

Работа: Онези, които работят в сферата на услугите ще бъдат заети и няма да могат да отделят време за разговори с колеги на по чаша кафе. Трябва да изпълнявате много и отговорни задачи и тяхното изпълнение ще ви отнеме по-голямата част от работното време. Освен това финансовото ви състояние ще се подобри значително и най-накрая можете да си позволите дългоочаквана покупка на нещо по-едро и стабилно.

Любов: Връзката с партньора ще бъде малко проблемна и може да се охлади поради взаимното ви безразличие един към друг. Ако това продължи така, след няколко седмици абсолютно няма да се нуждаете от вниманието един на друг, и в крайна сметка ще избягвате. За да предотвратите това, както и за да си спестите излишните и дребнави пререкания, постоянно подхранвайте отношенията с нови впечатления и силата на въображението.

 


Здравен хороскоп
Август 2020