0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ (24 СЕПТЕМВРИ - 23 ОКТОМВРИ)

Здраве: Този месец изобщо няма да ви разстрои със сериозни и неприятни заболявания, особено ако през цялото това време сте спазвали принципите на здравословния начин на живот. Ако имате хрема, или сте настинали заради климатика и вентилатора, тогава не трябва да се лекувате с всички новопоявили се лекарства, но и не трябва да изчаквате да мине от самосебе си. Често се радвайте на нежните лъчи на слънцето и излезте сред природата и на места, на които няма да изгорите. По оттнощение на здравето не пренебрегвайте и малките сигнали, които ви дава вашето тяло.

Семейство: През август не трябва да преоткривате колелото, за да подобрите отношенията в семейството. По независещи от вас причини някои проблеми ще се разтворят във въздуха, а разрешаването на останалите няма да отнеме много време. Половинката ще бъде пропита с вашите чувства и неочаквано и за двамата ви ще настъпи период на спокойствие и пълно разбиране.

Работа: Звездите ви съветват да не се спирате и да не разчитате на постигнатото, дори ако според вас имате всичко, за което сте мечтали. Август е подходящ момент за професионални излитания и завоюване на немислими върхове. Имате всички възможности в ръцете си, което означава, че определено трябва да  опитате - винаги можете да се върнете на същото място. Използвайте новаторски подход при осъществяването на намеренията.

Любов: През август може да се случи среща със стар познат или бивша любовница, и има голяма вероятност отново да загубите почивка и сън, тъй като през цялото време ще мислите за този човек. Не позиционирайте тази връзка във вашето светло бъдеще: най-вероятно този път ще има основателна причина за раздяла, но в началото няма да прозрете това, и няма да забележите, че това е само летен флирт.

 


Здравен хороскоп
Август 2020