0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ - 19 ФЕВРУАРИ)

Здраве: Този период е опасен за наранявания и главно по пътищата, тъй като е възможно отвличане на вниманието. Ако не сте сигурни в здравословното си състояние - не шофирайте, понякога можете да се возите в градския транспорт. Пешеходците също трябва да спазват правилата за движение по улицата и да се оглеждат отстрани, за да избегнат падания.

Семейство: За да не хвърляте взаимни обвинения един срещу друг, не трябва да налагате строги изисквания към членовете на вашето семейство. Като цяло за вас август ще премине в лесна и спокойна атмосфера, което ще позволи на вас и вашите близки да се обедините с една обща идея и да започнете системното й прилагане. Помислете внимателно за всеки детайл.

Работа: На хоризонта ще се появят съперници, готови да ви свалят от домовете си с една стъпка. Но не беше там: съпротивата ви ще бъде толкова силна, а борбата е ожесточена, че вие ​​сами не се разпознавате. Независимо от това недостойните конкуренти ще изчезнат сами, а достойните ще бъдат победени, но усилията ще трябва да бъдат положени просто изключителни.

Любов: Този месец ще преодолеете желанието със сигурност да се събуждате всяка сутрин с любимия човек, което ще ви мотивира да вземете отговорно решение. Въпреки това, преди да изразите намеренията си на глас, опитайте се да претеглите внимателно всички плюсове и минуси и тогава няма да има обратни реакции преди тържественото събитие или след него.

 


Здравен хороскоп
Август 2020