0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

През всичките дни на февруари звездите препоръчват да обърнете специално внимание на качеството и безопасността на въглехидратите, които консумирате. На първо място - инспектирайте сладкишите. Това означава да забравите за тях, и да преустановите консумацията на вредните храни, не толкова от грижа за талията, а заради подобряване на общото здраве. Свежи, замразени и сушени плодове са идеалният избор за вас. Всичко останало трябва да бъде забравено, забранено и окончателно премахнато. Обикновено бонбоните и шоколадите се препоръчват да бъдат изключени от диетата - те са вредни както за зъбите, така и за стомаха. Яжте зърнени храни за закуска, а за вечеря - лека супа или само салата с кисело мляко.

Февруари и за вас е подходящото време за провеждане на цялостен преглед, особено ако страдате от някакво хронично заболяване. Ако имате възможност планувайте и осъществете посещение на база за рехабилитация или балнеосанаториум.

Пазете се от лоши хора и негативни ситуации. Убедете се, че редуцирате стреса и се постарайте да не се ядосвате излишно, за да предпазите сърцето и нервната система. Припомняме, че колкото и да се ядосвате - станалото вече е станало. Вместо да отлагате проблемите, помислете за тяхното навременно решаване.

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000