0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ - 20 ЯНУАРИ)


Може би през този месец ще трябва да започнете да ставате половин час по-рано - звездите казват, че тялото ви няма да приеме промяната на режима по най-добрия начин. А март е близо, и смяната на времето все още е в сила. Ако нямате достатъчно сън, ще дремете през целия ден - представянето ви ще бъде намалено, настроението ви също ще спадне надолу, заради недоспиване. Опитайте се да си легнете по-рано - и при първата възможност се върнете към обичайното си и удобно ежедневие.

Звездите не препоръчват да злоупотребявате с физическа активност. Малко загряване, малко разтягане, по-лесни упражнения, кратко бягане - но без да тествате излишно своята издръжливост! Сега абсолютно не можете да работите за сила - тялото не е готово за това.

Може да имате нужда от храни, богати на йод, така че морските дарове, като риба и миди са просто са задължени да присъстват на вашата трапеза - поне веднъж в седмицата. Освен това, сега не би ви навредило да проверите щитовидната си жлеза. Дамите от зодия Козирог ще е добре да плануват и посещение при гинеколог, за да не се изненадат неприятно от внезапно появило се течение или друга болежка.

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000