0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ЛЪВ

ЛЪВ (23 ЮЛИ - 23 АВГУСТ)

През втория месец от годината повечето представители на вашия знак доста често ще изпитват силно чувство на глад. Звездите ви препоръчват да не търпите - дайте на тялото си с нещо вкусно и здравословно. Носете на работата си кутийка със сушени кайсии или всякакви други сушени плодове - можете да ги ядете в достатъчно голямо количество, без да се притеснявате особено за фигурата си. Дъвчете старателно храната си по време на хранене. И пийте вода, чай или айран. Газираните напитки са не само вредни, но и неоправдано скъпи.

За Лъвовете февруари не е най-доброто време за преминаване на диета. Не че промяната в храненето е противопоказана - просто ще сте склонни да избирате опции, които не са подходящи за вас. Освен ако не сте достатъчно сигурни в себе - тогава можете да въведете някои ограничения в менюто, които ще ви гарантират желаната фигура за пролетта.

Някои от Лъвовете, особено онези, които са родени в началото на август, ще е възможно да имат проблеми с опорно-двигателната система. Внимавайте с натоварването, внимавайте като вървите по улиците, и като цяло бъдете нащрек за всички възможни начини, чрез които е възможно да си причините травма.

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000