0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РАК

РАК (22 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

Сега можете съвсем свободно да подходите към почти всички въпроси, свързани със здравето. Спите малко по-малко от необходимото, прекалявате с количеството храна, което приемате вечер, пиете и повечко алкохол. да не говорим, че някои от вас са започнали и да пушат повече отпреди - колкото заради проблемите, които имате, толкова и от слабоволие. Всичко това няма как да не ви се отрази негативно. Единственото нещо, което правите редовно е, че приемате лекарството точно както ви е предписал вашият лекар. А това не винаги е достатъчно.

Намерете време да прочетете повече и да научите важни и интересни начини за спазване на здравословно хранене. Ако сте вярващ - не забравяйте за постите. Всякакво ограничаване на храната и алкохола през този месец ще ви се отрази добре. А отказването на цигарите, особено ако е трайно, ще увеличи не само годините живот, но парите в портфейла ви.

През февруари избягвайте контакт със силни алергени, не пробвайте екзотични храни и се постарайте да стоите далеч от заведенията за бързо хранене.

Злоупотребата с храна и алкохол ще ви накара да се почувствате много уморени, въпреки факта, че нямате чак толкова много работа, както винаги. Направете всичко възможно да си дадете добра почивка от лошите навици.

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000