0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СКОРПИОН

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ - 22 НОЕМВРИ)

Звездите препоръчват да организирате няколко дни на глад за себе си. Идеалният вариант е гладуването "на вода", което може да продължи до три дни. Но не бъдете прекалено настоятелни, ако тялото ви все още не е запознато с тази практика - не се нуждаете от допълнителен стрес. За начало един ден ще бъде достатъчен. Ще оставите храносмилателната си система да се отпусне, което ще повлияе положително на цялото ви тяло - както и на настроението ви.

Ще бъдете приятно изненадани от доброто здраве през целия месец. Няма да ви мъчат нито настинки, нито някакви други здравословни неразположения. Не губете тази възможност и не стойте у дома през цялото време. Използвайте енергията си максимално.

Опитайте се и да се погрижите добре за кожата, тя вече е особено чувствителна и склонна към дразнене. Следователно, за да не предизвикате зачервяване, внимавайте с козметичните средства, които използвате, спрете цигарите и не злоупотребявайте с алкохола. Имайте предвид, че здравето на черния дроб става видимо единствено чрез кожата. Затова ще е добре да помислите за евентуално прочистване на този толкова важен орган в човешкото тяло.

 

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000