0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ (23 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ)

Имунитетът ви може да бъде понижен през този месец. Затова обръщайте голямо внимание на здравето си и вземете превантивни мерки. Подкрепете организма си с витамини. Реално изчислете силните си страни - тогава можете да избегнете физическо претоварване. Енергийният ви потенциал може да бъде леко намален, но сега не трябва да го допълвате с помощта на висококалорични храни. Ако почувствате липса на сила, по-добре да спите малко повече, отколкото сте свикнали.Здравето ви ще зависи много сериозно от настроението ви, затова направете всичко възможно да останете във весело състояние на духа. Не тъгувайте и си припомняйте по-често веселите моменти от вашето минало. Това не е толкова трудно.

През февруари се опитайте и да оцените сериозно различните мнения, независимо за какво се отнасят. Най-вече имайте предвид онези, които се отнасят за вашето здраве. Само анализирайки различни гледни точки, можете да вземете правилното решение.

Дамите от зодия Стрелец ще успея в борбата за мекота, свежест и гладкост на кожата. Опитайте се обаче да не ползвате прекалено мазни кремове, да не се увличате и да не злоупотребявате с различни видове лосиони и тоници за лице. Такава прекомерна грижа няма да доведе до нищо добро.

 

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000