0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ - 20 МАЙ)

През този месец звездите препоръчват да следите редовно кръвното си налягане. Увеличаването или намаляването му може да бъде придружено от появата на редица неприятни симптоми - от главоболие до обща слабост. Но ако разберете навреме каква точно е причината за лошото здраве, можете бързо да коригирате ситуацията. Опитайте се да не бързате за никъде, не се изнервяйте, отпуснете се повече - това ще намали вероятността от проблеми.

Бъдете сигурни, че осигурявате на тялото си достатъчно почивка. Лягайте рано и ставайте рано, като задължително започвате деня с лека утринна гимнастика. Закалителните процедури ще са особено благоприятни за вас през този период. Спете на леко отворен прозорец, правете упражнения на терасата или на двора, редувайте топъл и студен душ, практикувайте сухи или мокри обтривки на тялото. Всичко това ще ви даде не само чудесен тонус, но и много енергия.

Задайте посещението при лекар като задължителна задача през този месец. Не забравяйте и зъбите - почти всички проблеми със сърцето и стомаха започват именно от устната кухина. Сега е времето да направите за здравето си всичко онова, което отлагате. Бъдете сигурни, че такава грижа ще ви се отплати богато.

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000