0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ - 19 ФЕВРУАРИ)

През този месец може да бъдете обезпокоени от някакво заболяване, което не е лекувано в миналото. Опитайте се да го приемете положително. Да, здравословните проблеми не са най-приятното нещо, но вие получихте сигнал, че трябва да се върнете към този въпрос и да го решите веднъж и завинаги. Не се самолекувайте - сега повече от всякога наблюдението от специалист е важно за вас. Спазвайте стриктно дадените препоръки и скоро ще се върнете към нормалното си светоусещане.

Ако сте уморени от себе си, ако просто искате да се разсеете от лошите мисли, тогава е дошло време за промяна. Нова прическа, както и кратко пребиваване в салона за красота ще ви помогнат да се развеселите и да се почувствате по-ведри и отпочинали. В допълнение, сега трябва да обърнете специално внимание на грижата за кожата на лицето.

Февруари е и време на грижите за стомаха. Не го карайте да плаща за вашата нездравословна диета през изминалите празнични месеца - погрижете се да имате всеки ден здравословна, вкусна и питателна закуска (за предпочитане включително овесена каша), както и балансиран обяд. Особено внимателни трябва да бъдат онези Водолеи, които от първа ръка са запознати с храносмилателните проблеми.

 


Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000