0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Май

Петият месец от годината, когато пролетта е в разгара си, е време да помислите за здравето си, вътрешната хармония и спокойствието на ума.

През този период представителите на водните знаци Рак, Скорпион и Риби трябва да обърнат внимание по-скоро на своето емоционално състояние, отколкото на физическото здраве.

Хората, родени под знака на Овен, Лъв и Стрелец ще бъдат в стихията си и нищо няма да окаже влияние нито на това как изглеждат, нито на начина по който се чувстват.

Земните знаци от зодиака Козирог, Телец и Дева ще имат повече проблеми заради здравето на своите близки, отколкото заради собственото си здравословно състояние.

Ако сте зодия Везни, Водолей или Близнаци сериозно трябва да помислите за ефективни и здравословни начини, с помощта на които ще се освободите от натрупаните през зимата излишни килограми. За вас ще е най-трудно да премахнете излишните тежести. 

И още... Май ще бъде месец и на активна дейност и постижения в личното развитие и финансите. Сега е моментът да приложите всички решителни планове, по които сте работили. Небесните покровители няма да се поколебаят и ще ви подкрепят ако попаднете в потенциално трудни или опасни ситуации.  Периодът не е подходящ за създаване на нови връзки, а за укрепване на съществуващите, за разлика от предишните месеци. Например, хората със собствен бизнес трябва да работят върху вече съществуващи задачи, да модернизират производството, да решават кадрови въпроси, докато влизат в съюзи с нови партньори. Този последен месец на пролетта е подходящ момент за изпълнение на решения. Сега е идеалното време да се работи не само върху финансовото благополучие, но и върху духовната и емоционална хармония. Целият месец май е добър за самоусъвършенстване и самопомощ.

Помнете, че без значение какво, винаги можете да промените последователността на събитията в една или друга посока. Нужно е само да имате малко повече вяра в себе си и собствените си способности. 
Здравен хороскоп
Октомври 2020