0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

Здраве: В грижата за вашето здраве, не се ограничавайте само до билкови чайове и домашно приготвени методи за премахване на токсините от тялото. По-скоро ще си навредите повече, отколкото да си помогнете. Обърнете се към по-модерни методи за възстановяване: мултивитамини, здравословна храна, физически упражнения, достатъчно време за прекарване на времето на открито и веднага ще забележите промените в себе си.

Семейство: Месец май ще доведе до неочаквани събития, които ще окажат много негативно влияние върху отношенията във вашето семейство. Преодоляването на трудните житейски обстоятелства е вашата сила, но това ще се случи само със съвместните усилия и на близките до сърцето ви хора. Разискването на стари проблеми ще доведе до задънена улица, но внимателният анализ на последните събития, случили се в семейството ви ще ви отведе до правилния начин за разрешаване на проблема.  

Работа: Този месец ще бъдете натоварени с текуща работа и само едното чудо ще ви помогне да излезете от порочния кръг. Но, въпреки това, не трябва да се отказвате и да оставите делата ви да се случват от самосебе си - това само ще влоши вече плачевното състояние на рутинните ви задачи. По-добре е да напредвате бавно с малки, но сигурни стъпки и спокойно и да разчистите пътя за нови дългосрочни и обещаващи бизнес проекти. 

Любов: В любовните взаимоотношения не се ограничавайте с обичайната рутина: вие и вашият партньор се нуждаете от незабавна промяна на пейзажа и добавяне на нови впечатления. Ако е възможно, направете кратка седмична екскурзия до някоя от страните по света или поне прекарвайте известно време сред красотите на нашата природа. Страховете и подозренията за ревност са абсолютно неоснователни и вие го знаете много добре. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000