0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ДЕВА

ДЕВА (24 АВГУСТ - 23 СЕПТЕМВРИ)

Здраве: През май трябва да поглезите тялото си с приятни релаксиращи процедури и да помислите за спокойствието на душата. Направете курс от профилактичен масаж, регистрирайте се в СПА център, подарете на кожата блаженство и нирвана. Прекарайте вечерите в абсолютна релаксация, правейки любимото си неща - четете, гледайте подходящи филми - всичко това ще ви помогне да отпуснете "възела" в стомаха.

Семейство: Месец май ще бъде изпитателен период за двойките. Взаимното недоволство може да елиминира многогодишен щастлив живот заедно. По това време е важно да не се занимавате с емоциите, чувствата и амбициите си, както и да не се биете в гърдите колко уникални и способни сте. Дълги и конструктивни дискусии на "кръгла маса" и, вероятно, посещение при психолог ще променят ситуацията към по-добро.  

Работа: Този период предполага значително увеличаване на финансовото благосъстояние. Трябва възможно най-често да се вслушвате в интуицията си и да вземате отговорни решения въз основа на заключенията, които ще направите. Вие със сигурност ще постигнете успех, но само ако имате силно желание и способност да преговаряте с правилните хора. 

Любов: В отношения с партньора избягвайте лицемерието и фалшивите извинения - по този начин унищожавате вашия любовен тандем със собствените си ръце. Празните думи и обещания само ще предизвикат недоволство по ваш адрес, така че горчивата истина е по-добра от сладката лъжа. Запомнете този урок завинаги и запазете вашето истинско лице, независимо от обстоятелствата. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000