0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ - 20 ЯНУАРИ)

Здраве: Отказът от вредни навици ще има благоприятен ефект върху вашето здраве, освен това ще почувствате облекчение и удовлетворени още в началото на лятото. Вероятно не си мислите, че причините за всичките ви заболявания са именно в злоупотребата с тютюн, вредна храна и алкохол. Отнасяйте се към здравето си благоговейно и с уважение.

Семейство: Семейството ще стане за вас надеждна подкрепа във всяка ситуация, но въпреки това не трябва да злоупотребявате с доверието им. Ежедневната висококачествена комуникация ще ви доближи до близките ви и ще подпомогне за укрепване на връзката между вас. Не пренебрегвайте искрените разговори на чаша чай и оценявайте ролята си на най-важния човек в живота на вашите скъпи хора.  

Работа: Вашата изключителна способност да работите с отдаденост ще ви помогне да пресечете линията и да решите някои дребни проблеми в професионалната сфера. Работете за подобряване качеството на свършената работа, не се плашете от инструкциите за изпълнение на важни проекти - тези стъпки ще ви доведат до дългоочакваното кариерно развитие.  

Любов: През май можеш да се задоволите с малко, но съдбата ви е подготвила приятна изненада. Може и да не повярвате, но неочаквана среща ще се превърне в щастлива любовна връзка. Не пропускайте този шанс, допринасяйки за постигането на личното ви щастие. Този път просто трябва да влезете в релсите на светлото и щастливо бъдеще. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Септември 2020