0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ЛЪВ

ЛЪВ (23 ЮЛИ - 23 АВГУСТ)

Здраве: Май ще ви изпълни със сексуална енергия, така че ще имате огромно желание да си спечелите партньор на ваша страна без взаимни задължения. Този път е доста хлъзгав и може да не забележите в очите на човека жажда за определени ползи от тази връзка. В допълнение, такива контакти са изпълнени с "букет" от специфични заболявания, така че ако попаднете в такава ситуация - използвайте защита. 

Семейство: Семейният живот през май ще се отвори за вас от абсолютно противоположна страна, но все пак не си струва, както казват, да „смените шило за сапун". Можете да бъдете сигурни, че негативната поредица от семейни проблеми е склонна да отстъпи на едни по-позитивни и очаквани събития, така че имайте търпение, и само в най-критичната ситуация започвайте активни действия. Не използвайте обаче агресивни методи за решаване на противоречията.  

Работа: Значителни промени ще настъпят в работната атмосфера, но този факт изобщо няма да ви докосне, което ще послужи като тласък за вашата активна професионална дейност. Не трябва да водите нечестна борба, бъдете над интригите, които се случват около вас. Само използването на чисти мисли в тази борба и желанието да се работи за доброто на организацията ще доведе до положителни резултати.  

Любов: Влюбените лъвове ще се чувстват на седмо небе от щастие и най-вероятно ще вземат за себе си важно решение за живота. Сключените през този период бракове ще имат дългосрочна перспектива, но разводите няма да донесат облекчение, защото в кратък период ще има желание да се поднови съжителството отново. Самотните сърца ще останат самотни, но това съвсем скоро ще се промени. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000