0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ОВЕН

ОВЕН (21 МАРТ - 20 АПРИЛ)

Здраве: В средата на пролетта опасността от обостряне на дългогодишни хронични заболявания ще се увеличи, което означава, че може неочаквано да ви сполети дълъг болничен престой. Бъдете внимателни към сигналите на тялото си, не пропускайте нито един алармен звънец. Кръвоносните съдове са изложени на риск, избягвайте претоплянето и бързайте към лекаря при първите признаци на заболяване.

Семейство: През май е възможно да се оттеглите в себе си и да пропуснете важни детайли от живота на вашите близки. Така ще станете обект на негодувание и разочарование. Не идентифицирайте личните си проблеми с глобалните световни бедствия. Проявете внимание и чувствителност към роднините и приятелите. Доказателство, че животът постепенно се подобрява, ще бъде липсата на разногласия и кавги от самото начало.  

Работа: През този период си струва да се изпълнят дългосрочни производствени проекти и да се започнат нови. Обобщаването на предходния месец ще покаже колко добри и ефективни са вашите методи. Можете спокойно да започнете планирано движение към желаната цел. Има възможност за сблъсъци с колеги въз основа на лична враждебност - не се отказвайте от своята житейска позиция.  

Любов: Необвързани Овни, през май изведнъж можете да бъдете изненадани от любов от пръв поглед, така че бъдете готови да посрещнете своето лично щастие колкото е възможно по-добре.  

Бъдете изключително естествени и не представяйте себе си като най-идеалния човек в света. Вашата откритост ще ви помогне да познаете така търсената половинка сред огромната тълпа и да задържите този човек в прегръдките си. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000