0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РАК

РАК (22 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

Здраве: Петият месец от годината може да ви даде не само ярки впечатления, но и развитие на депресивно състояние. Не позволявайте на себе си такава слабост. Противопоставяте се на обстоятелствата, с усмивка и радост. Побеждавате мъките и отчаянието, срещайте се с приятели по-често и излизате сред природата - това е начинът, по който не само предотвратявате вредното въздействие на стреса върху тялото, но и го елиминирате от живота си. 

Семейство: През май ще забележите някои промени в поведението на децата си, затова бъдете изключително загрижени за тяхното психологическо състояние. Преразгледайте събитията от последните седмици и месеци - може би вие и вашият партньор не сте се държали по подходящ начин, вдигали сте скандали в присъствието на хлапетата или по някакъв начин сте ги унижили. Във всеки случай, ситуацията изисква намеса: вашата или на специалист. 

Работа: Работният ритъм ще изисква строго подчинение, във връзка с което във вашето поведение могат да се наблюдават спонтанни сривове и емоционални изблици. Този период е доста забързан - още в първите десет дни на май събитията ще се променят по различен начин и ще се озовете на противоположната страна на монетата: финансовата ситуация ще се подобри значително и в работната среда ще надделее мира и разбирателството.  

Любов: Способни сте на героични дела заради любимия човек, но помислете дали си заслужава да надграждате личните взаимоотношения с положителни емоции по този начин. Най-вероятно ви липсва романтика и хармония, което означава, че е време да опитате по-нежни методи за установяване на контакт с партньора. По този начин вие опростявате собствения си живот, както улеснявате и неговата комуникация с вас. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000