0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РИБИ

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ)

Здраве: Май ще бъде много благоприятен период за цялостното възстановяване на организма и нормализиране на формите на тялото. Имайте търпение, запишете се на фитнес или просто се забавлявайте със сутрешните джогинг из квартала. Мързелът и бездействието ще доведат само до разочарование и по-нататъшна липса на инициатива. Бодростта на тялото и духа зависи от вашите усилия. 

Семейство: Повишаването на гласа и постоянното ръчкане в семейството могат да провокират дългосрочни разногласия и противоречия, както и да повлияят на психологическата атмосфера на семейните отношения. Не упражнявайте натиск върху половинката си и ще забележите, че тя също ще се оттегли в исканията и оплакванията си. Лоялността и толерантността несъмнено ще доведат до очакваните резултати.  

Работа: През третия пролетен месец ще откриете неочаквани способности, които във всеки случай ще ви доведат до успешен път на професионалното развитие. В същото време дръжте се на известно разстояние от служителите нагоре по веригата - те не могат да оценят вашата работа и постижения. Не заемайте пари и не си създавайте излишни заеми - ще можете да се оправите и без тях.  

Любов: Този месец се опитайте да се откъснете от стените на дома и като глътка свеж въздух излезте на светло с любимия човек. Такава практика трябва да бъде ако не ежедневна, то поне 2-3 пъти седмично. Необходимо е да освежите сетивата си с такива събития. Нека има повече романтични вечери, вечери със свещи и тиха музика, дребни и неочаквани подаръчета - не оставяйте рутината да съсипе вашата връзка. 

Лично предсказание за вашата съдба 


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000