0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СКОРПИОН

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ - 22 НОЕМВРИ)

Здраве: Заболяванията, които ще ви притесняват през този период, почти със сигурност са провокирани от недостатъчно балансирана диета и липса на хранителни вещества в организма. Въпреки ежедневната работа, опитайте се да не пропускате основните хранения, през които е добре не наблягате на бързото хранене. Ежедневната консумация на зърнени храни и салати ще подобри значително вашето благосъстояние. 

Семейство: Вие сте готови за нови постижения и е възможно да реализирате идеята за разгръщане на цялостен ремонт на вашия дом. Може да се отбележи, че ще бъдете доста упорити и радикални в творческите си решения, което няма да ви попречи да реализирате успешно вашите дизайнерски идеи. Бъдете сигурни - колкото и тегаво да се случват някои неща, покрай този ремонт, това ще обедини вашето семейство, и в него ще се установят хармония и взаимно разбирателство.  

Работа: През май имате широки бизнес перспективи, но при условие, че научите нещо полезно. За това ще допринесат професионалните курсове и обучения, комуникация с опитни колеги, както и изучаването на специализирана литература. Не трябва да спирате развитието си: благодарение на него можете да намерите по-добро място за себе си.  

Любов: В отношенията с любимия човек е посято семето на съмнението, така че е по-добре да отложите решаването на повечето важни въпроси, касаещи живота ви заедно за няколко месеца. Това не означава, че наближава крах на отношенията, а че през този месец лесно ще можете да разрешите неотложни проблеми и с чиста съвест да се втурнете към общото щастие. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000