0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ (23 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ)

Здраве: Последният пролетен месец е подходящо време за появата на проблеми и неуспехи в работата на стомашно-чревния тракт. Ако имате оплаквания, преди всичко посетете специалист - той ще може да назначи подходящите изследвания и да постави правилна диагноза въз основа на резултатите от тях. Във всеки случай, слушайте неговите препоръки и се придържайте към здравословна диета - след няколко седмици ще забравите за този проблем.

Семейство: Спокойствието ви ще се отрази идеално на отношенията с всеки от членовете на вашето семейство. Вие самите ще бъдете изненадани колко ефективно е в общуването състоянието на баланс, а не крясъците и взаимните претенции. Не само съпругът, но и децата ще оценят промяната у вас с достойнство и няма да се противопоставят на вашите ненатрапчиви изисквания.  

Работа: През май може да получите няколко изгодни бизнес оферти. Не ги пренебрегвайте, но се опитайте да разгледате всяка от тях поотделно, като я анализирате самостоятелно. Решението, което ще вземете, във всеки случай ще бъде единственото правилно решение, тъй като ще имате полза, както от гледна точка на пари, така и на свободно време и кариерно развитие.  

Любов: Положителната стабилност в личните взаимоотношения ще ви даде комфорт и уют близо до любимия ви човек. Ако не попаднете в неприятности и се впуснете в една ретроспекция на вашата връзка, ще можете да почувствате необходимостта от присъствието на този специален за вас човек. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000