0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ (21 АПРИЛ - 20 МАЙ)

Здраве: Болести и чести настинки са пряка последица от вашата небрежност по отношение на собственото ви здраве, така че бъдете предпазливи и започнете да приемате мултивитамини в комбинация с балансирана диета и умерени упражнения. Намалете количеството консумирано кафе и чай, отдайте предпочитание на соковете и минералната негазирана вода. 

Семейство: Поради постоянната ви заетост или включването ви в нов екип няма да забележите колко сте далеч от семейството си. Успешната бизнес кариера е ваш значителен плюс, но без близки хора близо до вас целият този труд и усърдие губят смисъл. Опитайте се да съчетаете работата и семейния живот, защото се трудите не само за да посрещнете личните си нужди, но и за доброто на вашето семейство.  

Работа: През май ще имате чудесна възможност да се почувствате в ролята на лидер или поне да направите крачка напред по кариерната стълба. Но този факт ще изисква повече отговорност от вас, изразходване на сила и енергия. Опитайте се да не изпадате в крайности, да работите доколкото е възможно да издържите физически, без да се натоварвате прекалено и психически.  

Любов: През този период ще забележите широко разпространената заетост на любимия ви човек, но не задавайте въпроси от рода на: Колко време отделяш за развитието на личните си взаимоотношения и не оставаш ли до късно в офиса в ущърб на комуникацията ти с мен?". Безпристрастността и солидарността с вашата половинка, по отношение на изграждането на кариера, без съмнение ще доведат до взаимно разбирателство. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000