0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВЕЗНИ

ВЕЗНИ (24 СЕПТЕМВРИ - 23 ОКТОМВРИ)

Здраве: Най-доброто време за възстановяване на тялото и преход към щадяща диета е месец май. Ще можете да постигнете високи резултати от усилията си чрез постоянство и дисциплина; в същото време, не се колебайте да посетите диетолог за съвет по този въпрос. Рязкото ограничаване на снабдяването с полезни и необходими хранителни вещества в организма ще предизвика появата на различни и потенциално хронични заболявания. 

Семейство: Липсата на свежи положителни впечатления ще повлияе негативно на семейните ви отношения, така че побързайте да спасите потъващия кораб с всички средства. Поканете гости в къщата, прекарайте време със семейството или се обединете с обща идея. Това ще привлече взаимно разбиране и удобна комуникация с вашите близки.  

Работа: Този месец ще бъде изпълнен със събития в бизнес сферата, във връзка с които ще се потопите в поток от бизнес срещи, подписване на договори и комуникация с потенциални партньори. Тук можете напълно да използвате своите ненадминати ораторски и дипломатически умения, което означава, че ще успеете да спечелите доверието на обещаващи партньори и инвеститори.  

Любов: Личният живот ще ви даде удобна и ненатрапчива връзка с любимия човек. През този период ще преминете през определена линия, ще надградите взаимоотношенията си и ще обсъдите допълнителни действия с партньора си. Проявата на нежност и романтика ще донесе свеж поток във вашата връзка и ще ви позволи напълно да се наслаждавате на чувствата си. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000