0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ - 19 ФЕВРУАРИ)

Здраве: През май може да бъдете изненадани от респираторни вирусни инфекции, дължащи се на отслабен имунитет, така че предприемете превантивни мерки за предотвратяване на неприятните ефекти. Увеличете количеството консумирана течност, постно месо, плодове и зеленчуци. Също така вземете предвид възможността да започнете да тичате или да правите друг вид физически упражнения. По този начин можете да запазите здравето си. 

Семейство: Този месец някои уж скрити детайли на вашите приключения могат да бъдат разкрити от вашата половинка, така че предприемайте действия, преди да ви се наложи да отговаряте на неудобни въпроси. Ако не планирате развод, по-добре е да спрете "скритата" връзка предварително и да се включите в процеса на изграждане на щастие в собственото ви семейство, след което да живеете така, сякаш нищо не се е случило.  

Работа: В областта на бизнеса можете да намерите общ език с придирчиви клиенти и лесно да спечелите. Малко вероятно е финансовото състояние да ви се хареса през месеца, но трябва да разбере, че тези трудности няма да навредят на семейния ви бюджет. Просто намалете ежедневните си разходи и ще живеете достоен живот до следващата заплата.  

Любов: Не предприемайте обсесивна инициатива в сексуалните отношения с партньора, защото не всеки е в състояние адекватно да възприема смели предложения. Първо, обсъдете възможността за свободното време по този начин, подтиснете вашите желания и само ако вашият любим човек се съгласи, можете да експериментирате в леглото. 

Лично предсказание за вашата съдба


Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000