0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

Ноември 2019 г. за Близнаци ще бъде пълен с радост, особено ако имат деца.

Те ще бъдат движещата сила за действие.

Като цяло този месец ще бъде завой към семейството и близките, грижите и подобряването на отношенията ще ангажират Близнаците, а работата ще се развива на заден план.

Ситуацията в работата няма да е най-добрата, но никой няма да зависи от вас, така че трябва да сте търпеливи и да не се увличате.

Лошата ситуация скоро ще се промени и няма да е толкова стресираща, а спокойствието ще ви накара ненужно да се борите с неизбежното.

През ноември 2019 г. не се увличайте от рискови инвестиции, въпреки че бързите приходи ще ви изкушат.

Преди средата на месеца завършете всички проекти, които считате за нестабилни.

Социалните контакти ще ви помогнат да спечелите пари.

Продължителните отношения на Близнаците ще преживеят криза, която ще завърши с разпадането на дългогодишни връзки и бракове.

За съжаление, натрупаните погрешни схващания ще бъдат интерпретирани не във ваша полза и ситуацията вече не може да бъде поправена.

Ако ви пука много, ще трябва да се потрудите, за да възвърнете мирът и добруването във вашата връзка. Разбирателство ще настъпи, но то няма да трае дълго, и повечето Близнаци може отново да се окажат необвързани.

Самотните Близнаци ще започнат да мислят сериозно за промени в техния семеен статус.

Не се страхувайте да използвате сайтове за запознанства и потърсете някой извън кръга си от приятели.

Интуицията ви ще ви каже точно какво да търсите.

Почивката и релаксацията са това, което ще бъде най-липсващо на Близнаците през ноември.

Само в края на месеца ще има време за това.

Енергията на Меркурий ще ги подтиква и ще им дава сила, но не бива да забравят, че е добре да наблегнат на храни с повече антиоксиданти и други полезни микроелементи.

Краят на месеца ще се окаже труден. Всичко това се дължи на шефа, който ще постави допълнителни отговорности върху вас и ще прикрие непосредственото им изискване за изпълнение. Ще трябва да работите извънредно. Не спорете с началниците, защото това отношение няма да е желателно и може да стане причина за вашето уволнение.

 


Здравен хороскоп
Декември 2020