0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РАК

РАК

РАК (22 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

Нареждането на планетите в един сектор ще направи семейните и емоционални проблеми по-важни от кариерата и работата.

Фокусирането върху чувства и укрепването на връзките, които ще ви помогнат да се успокоите емоционално и да поправите отношенията с близките си, ще донесе удовлетворение.

Ще ви трябва подкрепата на другите, за да постигнете целите си, така че уважавайте хората и времето, което те жертват, и бъдете гъвкави в подхода си към света.

Професионалните амбиции ще трябва да бъдат заглушени, за да можете да се концентрирате върху организирането на семейния си и личен живот.

Надеждното изпълнение на задълженията ще ви накара да работите спокойно този месец.

Опитайте се да избягвате стресови ситуации.

Хората, които работят по обслужване на клиентите, трябва да имат контрол върху своите емоции.

Ракът, управляващ собствена компания, може да очаква огромни печалби, ако поеме риск да инвестира и се вслушва в интуицията си.

Успехът във финансовите въпроси ще ви позволи да подарите на близките си вълнуваща изненада, която ще ви сближи и покаже, че прекарването на време заедно предлага много удовлетворение.

Ракът през ноември 2019 г. може да разчита на много успехи в любовта.

Ако сте самотен човек, срещайте се с хора и ходете на партита, а хората в отношенията трябва да правят по-често компромиси.

Уважаването на чувствата на другите хора ще гарантира хармония в отношенията.

Ноември е и идеалното време за зачеване на дете.

Ракът ще се радва на перфектно здраве през първите три седмици от месеца, а след това ще има спад.

Повечето здравословни проблеми ще ви причинят психични проблеми, защото ще има силни емоции, които ще бъде трудно да се контролират.

В периода през ноември Ракът не трябва да подценява проблемите със зъбите.

Контролирайте емоциите си, защото много хора ще се опитат да ви разстроят и провокират. Ако не сдържате негативните чувства, ще има проблеми. Не забравяйте, че понякога си струва да мълчите, а не да говорите твърде много! Ако се сблъскате с някого, ако се заформи конфликт с близки или не чак толкова близки хора в близко бъдеще, то този конфликт ще продължи месеци или дори години.

 


Здравен хороскоп
Декември 2020