0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

СКОРПИОН

СКОРПИОН

СКОРПИОН (24 ОКТОМВРИ - 22 НОЕМВРИ)

Ноември 2019 г. ще бъде не особено спокоен месец за Скорпионите, през който много конфликти и проблеми ще продължат със седмици.

Благодарение на влиянието на Меркурий, вие ще бъдете в състояние да си възвърнете вътрешния мир и да се отървете от много проблеми, които ще окажат положително влияние върху вашето здраве.

Успехът на Скорпиона през ноември зависи от скоростта на реакцията им към възникващите възможности.

Скорпионът трябва да се съсредоточи предимно върху екипната работа и повишаването на квалификацията.

Ако някои от вашите колеги се свърже с вас за одобрение или подкрепа, не ги отхвърляйте, защото това ще бъде възможност за прекратяване на конфликта, засягащ работата на целия екип.

Не отказвайте да помагате на другите, защото шефът непрекъснато оценява вашите междуличностни умения.

През ноември е по-добре да не предприемате рискови инвестиции.

Струва си да изберете да отворите депозитна или спестовна сметка, което ще ви мобилизира да управлявате парите си по-разумно и да спестявате по-усърдно за трудни времена.

Когато някой поиска финансова помощ от вас, дайте, но предварително се уверете, че човекът е надежден или изгответе договор.

За съжаление ноември 2019 г. няма да бъде твърде добър в сферата на любовта за Скорпиона.

Скорпионите, които са в постоянни отношения ще видят недостатъци, които не са виждали досега в партньорите си, което дори може да доведе до раздяла.

В любовта не бъдете прекалено емоционални, не бъдете добър съветник и се доверете на хладната преценка на трети страни.

Почивка и релакс - това е, от което Скорпионът се нуждае най-много през ноември.

Възстановяването на силата е много важно, защото ако не успеете да го направите, в средата на месеца ще ви липсва енергия и ще започнете да правите грешки и ненужно да спорите с любимите си хора.

И накрая, трябва да сте честни и да промените подхода си към хора, които прекомерно стресират живота ви. Ако не искате, не е нужно да слушате клюки, както и много лични признания. На такива хора открито кажете, че не искате да знаете толкова много за живота им и подобни разговори губят ценното ви време.

 


Здравен хороскоп
Декември 2020