0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 21 ЮНИ)

ЗДРАВЕ

През първата половина на месеца ще бъдете заети с преминаване на диагностичен преглед и решаване на онези здравословни проблеми, които сте взели назаем от миналия месец. Ако сте успели да ги избегнете преди, то сега е моментът да обърнете повече внимание на физическата си форма, така че спортът и фитнесът трябва да имат предимство.

През втората половина на месеца сърцето е уязвимо и също така не претоварвайте бъбреците. По това време е особено важно да се придържате към избрания режим на лечение или възстановяване.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

Първите три седмици на октомври всички усилия на Близнаците ще бъдат насочени към търсенето на забавления и удоволствия и най-вероятно просто ще зарежете грижите настрана. Няма да искате да задълбочавате въпросите от дневния ред или да следвате установените инструкции, така че нещата в работата ви е малко вероятно да се получат.

Одобрението, възхищението и нежността са това, което Близнаците искат в тези дни. През първите 10 дни ще блестите от очарователните знаци на внимание, показани към вас - както на работа, така и у дома. Атмосферата в къщата ще бъде толкова приятна, че няма да искате да я оставяте, освен ако не ходите на парти.

Някои Близнаци биха искали да канят роднини или приятели на гости, други ще искат да променят интериора у дома, за да му придадат повече елегантност.

В средата на месеца ще трябва да помислите за финансовото си състояние, особено по отношение на семейството. Не позволявайте на вашата сродна душа да ви разсее от въпроси, изискващи внимание. Понастоящем само целенасочените и решителни действия ще донесат печалба.

У дома, от страна на любимия човек, може да възникне неразбиране поради факта, че делата и отговорностите ще бъдат вашият основен приоритет в този период. Опитайте се да проявите уважение и такт, когато изяснявате същността на пропуските.

За удовлетворение на Близнаците до 20 октомври ще можете да се справите с всички въпроси. Все пак през последната седмица на месеца трябва да започнете да работите с максимална ефективност отново и да се върнете към спазването на работния режим.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020