0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ДЕВА

ДЕВА

ДЕВА (24 АВГУСТ - 23 СЕПТЕМВРИ)

ЗДРАВЕ

Когато лекувате заболявания, дайте предпочитание на натуралните препарати. Употребата на синтетични лекарства може да доведе до обостряне на алергиите.

За да се предотвратят възпалителни заболявания в жлъчния мехур и жлъчните пътища, е необходимо навреме да се отървете от огнища на възпаление в носоглътката и устната кухина (кариес, пародонтална болест).

Уязвими крака. Избягвайте преохлаждането. За да подобрите циркулацията на лимфата и кръвта, използвайте вани за крака, масаж.

Яжте храни с високо съдържание на фосфор, желязо, йод. При промени в настроението и раздразнителност, физическата активност и чистият въздух ще ви помогнат да се справите.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

Ако има възможност за печелене на допълнителни пари, не я пропускайте, защото увереността в бъдещето в материалната равнина е не по-малко важна от развлечението и удоволствието.

През първата десетдневка на октомври няма да сте склонни да общувате и да посвещавате времето си на домакински дела, след което по-вероятно ще се появите в обществото. 9 и 10 октомври са финансово успешни дни, ще останете доволни от това как вървят нещата у дома, а неочакваните новини ще ви развеселят.

През този период приятелите ви ще бъдат пълни с надежда, че можете да им помогнете да реализират някои от дългосрочните си планове, не бързайте да отказвате, в бъдеще те ще ви помогнат.

„Бавно, но сигурно" е вашето мото за този период. С настъпването на последната десетдневка на октомври ще постигнете успеха, който чакате от дълго време.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020