0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ - 20 ЯНУАРИ)

ЗДРАВЕ

В началото на месеца наблюдавайте благосъстоянието си, особено ако имате хронични заболявания. Обърнете повече внимание на себе си, намерете време за релакс, витаминотерапията е полезна.

През октомври сте особено податливи на настинки. Най-уязвими са бъбреците, затова се опитайте да не ги претоварвате по никакъв начин. Вероятността от възпалителни процеси също е висока.

Ако спортувате, не се престаравайте. Също така, в средата на есента е време да се погрижите за укрепване на скелетната си система, така че не ка да има повече млечни продукти във вашата диета.

И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

Октомври ще бъде благоприятен месец за всичко, свързано с кариерата и личните отношения. Вашето старание в работата няма да остане незабелязано, и макар да привлечете вниманието, предстои ви много работа, струва си.

Ще вземете ключови решения, така че не се опитвайте да навлизате в сенките. Колегите ще бъдат ентусиазирани от вашите планове, трябва само да си сътрудничите с тях. След 9 октомври емоционалното напрежение ще отшуми, вие ще започнете да проявявате повече социална активност и ще бъдете благодарни на всички, които са ви помогнали. Ще се интересувате от възможността за по-активен отдих. 11 октомври оживява с нови идеи. Всичко, направено с чисто сърце, ще ви позволи да изплатите дълговете си седмици и месеци предварително.

В средата на месеца Козирогът ще има шанс да впечатли другите като силен и приятен човек. До началото на последното десетилетие на октомври настроението ви ще бъде отлично, а триумфалната усмивка няма да слезе от лицето ви. Останалите няколко дни от месеца ще прекарате спокойно в приятелско настроение.

 


Здравен хороскоп
Октомври 2020